Jämför och hitta bästa kreditkortet snabbt, enkelt och säkert

Årets Bästa Kreditkort 2019™

Jämför kreditkort nu

Jämför kreditkort kostnadsfritt och ej bindande
img

Vi har testat marknadens främsta kreditkort och hittat det som är “Bäst i Test”

Vi har testat, analyserat och jämfört kreditkort på den Svenska marknaden. Anledningen till detta är att du som användare lättare ska kunna hitta rätt kreditkort efter dina förutsättningar. Rankingen är baserad på ränta, kundservice, bonusar, och ansökningsprocessen. Ansök idag och du kan ha kortet inom några dagar.

Experternas TOPP 2 LÅN // Uppdaterades idag kl. 06:51 den 24.09.2023
Bank Norwegian Kreditkort
Bank Norwegian Kreditkort
Inkl. försäkringsförmånerFördel vid resorFördel vid shopping
Max kredit
150 000 kr.
Ränta från
21,99 %
Årsavgift
0 kr.
Dina fördelar med ett kreditkort från Bank Norwegian Kreditkort
6 veckors räntefri kredit
Ingen kontantuttagsutgift
Reseförsäkring och avbeställningsskydd inkluderat
Exempel: Vid uppskjuten betalning: eff 24,35%, 15 000 kr över 12 månader. Totalt: 16 849 kr.
Re:member Kreditkort
Re:member Kreditkort
Försäkringsförmåner som tillvalFördel vid resorFördel vid shopping
Max kredit
50 000 kr.
Ränta från
9,74 %
Årsavgift
0 kr.
Dina fördelar med ett kreditkort från Re:member Kreditkort
8 veckors räntefri kredit
Möjlighet till två betalningsfria månader per år
Upp till 25% rabatt i över 300 webbutiker
Exempel: Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.
Vi har testat, analyserat och jämfört privatlån och onlinelån på den Svenska marknaden.
Bank Norwegian Lån Lendo lån Fokuslån Leasy Minilån lån KlickLån Zmarta Lån logo Nordic Lån

Se vad våra kunder säger

Det är inte bara vi på Klickfinans.se som har goda erfarenheter av Bank Norwegian

Att hålla koll på hur mycket pengar man har på sitt bankkort när man är ute och reser utan internet är bara jobbigt. Därför bestämde jag mig nu i somras för att skaffa ett kreditkort så jag alltid vet att jag har tillräckligt med pengar tillgängligt. Jag hittade då Bank Norwegian som passade mina behov helt perfekt. Det finns massvis med fördelar som reseförsäkringar och bonusar när man använder kortet på t.ex resor. Helt perfekt för mina behov!
Adrian Svensson

5 stjärnig recension från Adrian
09.12.2016

För mig var Bank Norwegian ett självklart val för mig när jag ansökte om kreditkort, med alla deras bonusar och försäkringar. Jag är ofta ute och resor och får nu bonusar på mina köp. Förutom detta så har jag nu även en kostnadsfri reseförsäkring så jag slipper oroa mig för det. Och bonus när man shoppar får man också! Bättre än så här kan det nog faktiskt inte bli.
Hanna Vinter

5 stjärnig recension från Hanna
04.12.2016

Frågor om kreditkort eller Klickfinans.se?

Hitta svaret här eller kontakta oss gärna.

Hur bestämer ni vilket som är bästa kreditkortet?

När vi testar och analyserar kreditkort så har vi följande kriterier:

  • Datasäkerhet (kryptering och hantering av personlig information)
  • Villkor (ränta, kreditgräns och förmåner)
  • Användarvänlighet (mobiloptimerat och enkel ansökan)
  • Kundservice (hur snabbt och väl de besvarar frågor)
  • Omdömen från kunder (Testpilot etc)

Baserat på ovanstående kriterier så kan vi skapa en rankning av kreditkorten på vår hemsida.


Är det säkert att ansöka om kreditkort online?

Ja det är säkert att ansöka om kreditkort hos bankerna på vår hemsida. Vi länkar bara till banker och kreditkortgivare som lever upp till våra strikta krav om datasäkerhet. Vi testar därför deras kryptering och hur de hanterar kundernas personliga information. Den data du skickar in krypteras säkert och används på ett säkert sätt av banken.


Kontor - Klickfinans.se
Jämför lån online
Vilka fördelar kan man förvänta sig?

Det finns en rad olika fördelar som du brukar få från kreditkort. Många ger ut extra försäkringar och köpskydd. Dessa kan gälla både för resor och produktköp. Om du reser ofta finns det kort som inriktar sig just på detta. Då får du bonuspoäng varje gång du köper flygresor och liknande.


Hur får jag det bästa kreditkortet?

Vi har samlat den viktigaste informationen på ett lättöverskådligt sätt så att du enkelt och snabbt kan jämföra och välja det bästa kreditkortet för just dig. Efter att du bestämt dig går du in på bankens hemsida och skickar in din ansökan. Sen får du svar inom kort om du blir godkänd eller ej.


Vilka krav finns det för att få ett kreditkort?

Kraven varierar från bank till bank. Oftast är kraven dock lägre än för privatlån. Du brukar behöva ha en fast årsinkomst, över 20 år och vara folkbokförd i Sverige. Sen beror det även på hur din ekonomiska situation ser ut. Om du har många betalningsanmärkningar försämrar det dina chanser.

Låna pengar eller kreditkort

Kreditkort kan ibland vara ett bra alternativ till lån om du är ute efter en mindre summa pengar. Det kan även också vara billigare om du har möjligheten att betala tillbaka krediten snabbt. Själva effektiva räntan tenderar dock att vara högre för kreditkort så om det tar några år att betala tillbaka det du lånat så är privatlån en bättre idé. Kreditkort erbjuder ofta 2-3 månader räntefri kredit och en rad andra fördelar.

Skillnaden mellan kreditkort och betalkort

Med ett kreditkort har du ett visst kreditbelopp som du kan använda varje månad, detta beloppet varierar från kort till kort och ligger oftast mellan 50 000 kr till 150 000 kr. Det finns även kreditkort med högre maxkredit men dessa brukar vara svårare att få tag på. Sen betalar du tillbaka den använda krediten varje månad. Du kan även välja att vänta en längre tid med att betala tillbaka krediten men då tillkommer en avgift. Betalkort är kopplade till ett bankkonto och du kan enbart använda pengar som du sätter in på kontot.

Vad betyder effektiv ränta?

Effektiva räntan är den nominella räntan plus alla andra avgifter så att du enklare kan få en översikt för hur mycket du måste betala varje år eller månad. Ska du jämföra räntor är alltså detta viktigare att jämföra än den nominella ränta. De övriga avgifterna kan variera mycket från kort till kort. Det är även viktigt att ha i åtanke hur lång tid du kan få betalningsfri kredit. Om du har ett kreditkort där du hinner betala tillbaka hela krediten under denna perioden slipper du ibland betala någonting alls för kortet eftersom vissa kreditkort saknar årsavgift.

Kreditkort med betalningsanmärkningar

Vi rekommenderar ej att du ansöker om kreditkort med betalningsamärkningar och de flesta banker tillåter det ej heller. Ett kreditkort kan snabbt försämra din situation eftersom det erbjuder lätttilgängliga pengar. Innan du ansöker om kreditkort ska du ha ordning på din ekonomi och gärna göra upp en budget med hur mycket du har råd att spendera varje månad för att undvika ekonomiska bekymmer.

Vad är viktigt när man jämför kreditkort?

Det varierar utifrån dina behov. Om du reser ofta är det bra att välja ett kreditkort som erbjuder bra reseförmåner, t.ex avbeställningsskydd och bonuspoäng. Ett exempel på detta är Norwegian kortet. Om du istället mest använder det till shopping är det bra att välja ett kreditkort med bra försäkringar och bonuspoäng. Saker som alltid är viktiga att kolla efter är årsavgift, effektiva räntan, och betalningsfria perioden.

Hur använder man kreditkort på bästa sättet?

Om du ska skaffa ett kreditkort är det viktigt att du använder det på rätt sätt för att faktiskt tjäna på det. Till att börja med måste du vara säker på att du har råd att betala för krediten du använder. Därför ska du göra en månadsbudget, speciellt i början när du precis skaffat kortet. Sen ska du även bestämma dig för vad du kommer använda ditt kreditkort för så att du väljer rätt kort. Du kan tjäna tusentals kronor varje år genom att välja ett kort med rätt bonusar utifrån dina behov. Se även till så att du kan betala tillbaka krediten inom den betalningsfria perioden, då kan du slippa avgifter helt och hållet.

Experternas TOPP 1 LÅN // Uppdaterades idag kl. 06:51 den 24.09.2023
Bank Norwegian Kreditkort
Bank Norwegian Kreditkort
Inkl. försäkringsförmånerFördel vid resorFördel vid shopping
Max kredit
150 000 kr.
Ränta från
21,99 %
Årsavgift
0 kr.
Dina fördelar med ett kreditkort från Bank Norwegian Kreditkort
6 veckors räntefri kredit
Ingen kontantuttagsutgift
Reseförsäkring och avbeställningsskydd inkluderat
Exempel: Vid uppskjuten betalning: eff 24,35%, 15 000 kr över 12 månader. Totalt: 16 849 kr.

Jämför de billigaste lånen online

MastercardVISASSLSverige
Låna pengar online
5 stjerner
5 av 5 baserat på 12 omdömen
Bedöm Klickfinans.se