Recension av Reducero

Lånebelopp
1 000 - 500 000 kr.
Ränta från
3,45 - 28 %
Svarstid
I dag
Ifall du ansöker nu
Dina fördelar med att låna från Reducero
Angivna räntan inkluderar alla avgifter
Låna upp till 500 000 kr
En ansökan = flera låneerbjudanden
Exempel: Annuitetslån på 300 000 kr med löptid 12 år, nominell ränta 6,94% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift. Effektiv ränta 7,17%. Månadskostnad 3 076 kr. Totalt att betala: 442 878 kr. Räntan är rörlig och sätts individuellt.

Sammanfattning av Reducero

Reducero låter dig låna mellan 1 000 kr till 500 000 kr och du blir förutom goda lånevillkor även erbjuden en väldigt konkurrenskraftig ränta. Du får även snabbt svar på din ansökan och hög chans till godkännande. Ansöker du idag så kan du förvänta dig pengarna på ditt konto inom några få arbetsdagar.


Fördelar Fördelar med Reducero

 • + Lån från 1 000 kr till 500 000 kr
 • + Räntan angiven på hemsidan inkluderar alla avgifter
 • + Få flera låneerbjudanden med en ansökan

Krav Krav för ansökan

 • Över 20 år och folkbokförd i Sverige med en årsinkomst över 100 000 kr

Ulemper Nackdelar med Reducero

 • Samarbetar med färre banker än många andra långivare
 • Kundservice bara öppet på vardagar fram till 16:00
Reducero

"Det finns inga andra privatlån som erbjuder sånt stort spann på deras lånebelopp. Med Reducero kan du låna mellan 1 000 kr till 500 000 kr och du blir erbjuden väldigt bra lånevillkor."

Anna Larsson, Finansexpert

Vad är Reducero?

 • Oberoende Svensk låneförmedlare
 • Organisationsnummer: 556957-7728
 • Telefonnummer: 0774-10 22 18
 • E-mail: kundservice@reducero.se

Reducero AB är ett Svenskt aktiebolag, grundat 2015, som bedriver sin verksamhet som låneförmedlare under tillsyn av Finansinspektionen. Detta innebär att du kan vara säker på att det är en seriös verksamhet. Förutom detta så använder sig Reducero även av den senaste krypteringstekniken så att dina personuppgifter är säkrade när du ansöker. Reducero är en låneförmedlare vilket innebär att de samarbetar med en rad olika banker och långivare som tar emot din ansökan. Detta innebär att istället för att själv jämföra olika banker så behövs bara en ansökan göras vilket sparar dig tid och förbättrar dina chanser att få ett bra låneerbjudande. Själva lånen som erbjuds är så kallade privatlån vilket innebär att det inte ställs några krav på säkerhet, kontantinsats eller vad du ska använda pengarna till. Deras kundservice har öppet mellan 09:00 och 16:00 Måndag till Fredag.


Hur lånar man?

Själva låneansökan görs helt och hållet på Reduceros hemsida i några enkla steg. Det tar bara några minuter att ansöka och allt du behöver göra är att fylla i dina personuppgifter samt hur stort lån och återbetalningstid du vill ha. Efter att din ansökan är inskickad så blir du kontaktad inom kort med låneerbjudanden från banker och långivare som är intresserade av att ha dig som kund. När du har valt det erbjudandet som passar dig bäst och skrivit under avtalet får du pengarna insatta på ditt konto inom några arbetsdagar. Om du inte blir erbjuden ett lån som passar dig kan du alltid tacka nej utan att behöva betala några avgifter. Trots att din ansökan skickas runt till en rad olika banker så tas bara en kreditupplysning från UC. Hade du själv ansökt så hade en kreditupplysning tagits för varje ansökan vilket faktiskt kan försämra dina lånechanser. Detta är för att andra banker kan se hur många kreditupplysningar du tagit och om du har för många kan bankerna se det som ett varningstecken.


Vilka krav finns det för att låna?

Grundkraven för att ansöka om lån hos Reducero är följande:

 • Du måste vara minst 20 år gammal och folkbokförd i Sverige
 • Du måste ha en fast inkomst över 100 000 kr per år
 • Du får ej ha några obetalda skulder hos kronofogden

Om du har betalningsanmärkningar är det fortfarande möjligt att ansöka, dock så ställs strängare krav och det kan vara svårt att få större lånebelopp beviljade. Följande är kraven för att låna om du har betalningsanmärkningar:

 • Din fasta årsinkomst måste vara över 144 000 kr
 • Du får maximalt ha 5 stycken betalningsanmärkningar

Det måste dock nämnas att dessa enbart är grundkraven för att kunna ansöka och beviljar dig ej automatiskt ett lån. Detta bestäms först efter att en kreditupplysning som kollar på din ekonomiska situation har gjorts. Om du vill ta ett större lån så kommer det ställas hårdare krav på din årsinkomst och kreditvärdighet. Även om det är möjligt att låna pengar trots att du har betalningsanmärkningar så var försiktig så att din ekonomi verkligen klarar av ett nytt lån.


Hur mycket kan man låna?

Genom Reducero erbjuds du möjligheten att låna mellan 1 000 kr och 500 000 kr. Denna stora bredd innebär att du troligtvis kan hitta ett lån oavsett vad dina behov är. Dock erbjuder inte alla banker som Reducero samarbetar med lån upp till 500 000 kr så om du vill låna höga belopp kommer du troligtvis få färre erbjudanden. Som tidigare nämnts så är lånen som erbjuds så kallade privatlån eller blancolån. Dessa lån kan du använda till vad du vill och det ställs inga krav på att du lämnar en säkerhet eller kontantinsats. Nackdelen är att räntan är högre än t.ex bostadslån eftersom banken tar en större risk när de lånar ut. Räntan du får sätts individuellt efter en kreditupplysning och ligger vanligtvis mellan 4.95% - 17.55%. Detta är den effektiva räntan, alltså inklusive alla avgifter. De flesta banker uppger oftast ej den effektiva räntan förutom i sina lånevillkor så tänk på att kolla upp det när du jämför räntor mellan olika långivare.


Vad säger andra om Reducero?

Eftersom Reducero är en så ny aktör på marknaden, företaget lanserades 2015, så finns det relativt få recensioner och användarbetyg. De omdömena som finns är dock överlag positiva och de stora fördelarna som lyfts fram är lånebeloppet mellan 1 000 kr och 500 000 kr, samt den låga räntan. Trots att Reducero enbart samarbetar med ett fåtal banker och långivare så är dessa väletablerade och erbjuder goda lånevillkor. Hos Trustpilot vilket är den största oberoende jämförelsesidan för företag får Reducero 8.3/10 av dess kunder. Liknande betyg hittar man på andra jämförelsesidor och det verkar som att Reducero trots sin korta tid på marknaden kommer få en ljus framtid.


Skuldsanering eller refinansiering

Det finns hjälp att hämta om det blivit för många lån och betalningsanmärkningar. Genom en refinansiering av dina lån kan du samla flera lån till ett stort lån som ofta ger dig lägre räntekostnader. Vi har jämfört flera långivare som erbjuder samlingslån och de högsta beloppen ligger kring 350 000 kr till 500 000 kr.

Har du däremot redan ett skuldsaldo hos Kronofogden är det oftast inte möjligt att längre samla dina lån. Då är ett annat alternativ skuldsanering. Detta innebär att du får en återbetalningsplan av Kronofogden där det ställs stränga krav på hur du spenderar din inkomst. Efter denna återbetalningsplanen är avklarad är du helt skuldfri.

Är du i behov av en skuldsanering ska du kontakta Kronofogden. Kom dock ihåg att detta bara är en sista utväg om du verkligen inte klarar av att betala tillbaka dina nuvarande skulder. Om du bara är i behov av att sänka dina räntekostnader på lån du har för tillfället kan du istället använda dig av ett samlingslån.


Jämför de billigaste lånen online

MastercardVISASSLSverige
Låna pengar online
5 stjerner
5 av 5 baserat på 12 omdömen
Bedöm Klickfinans.se